top of page

Svetovanje

Strokovno svetovanje vključuje obisk strokovnjaka na vaši lokaciji, ogled in svetovanje o ureditvi in oblikovanju na licu mesta. V roku ene ure do nekaj ur, skladno z dogovorom, skupaj pridemo do oblikovnih rešitev preureditve vašega vrta ali hiše. Po vrnitvi projektanta v atelje, vam opisne nasvete pošljemo na vaš e-poštni naslov. Strokovno svetovanje ne zajema izrisa načrtov.

Posebna možnost sodelovanja je osebno nakupovanje za vaš dom ali vrt. Vključuje sestanek, na katerem skupaj pridemo do koncepta osvežitve - izbora posameznih kosov opreme in dodatkov ter obiske trgovin, ki jih opravimo skupaj ali samostojno. Če želite osvežitev posameznih delov vrta ali interijerja, potem je osebno nakupovanje prava storitev za vas.

Če načrtujete prenovo posamične sobe ali delov hiše, preureditev vrta, posameznih vrtnih elementov ali imate morda dvome v že zastavljene rešitve pred izvedbo, potem je to prava storitev za vas.

Pokličite nas za nasvet!

Idejna zasnova

Slišati želje, prepoznati potrebe in življenjski stil naročnikov ter to uskladiti z zmožnostmi lastnikov pri ustvarjanju unikatnih rešitev, je cilj vsake idejne zasnove. Verjamem, da so unikatni in brezčasni bivalni prostori rezultat dobrih funkcionalnih rešitev, ki so pisane na kožo uporabniku in kreativnosti načrtovalca pri prepletu odprtin in grajenih elementov z unikatnimi ter serijsko izdelanimi kosi opreme in barvami, vzorci ter dodatki.

 

Projekt idejne zasnove zajema ogled na terenu in uvodni sestanek, na katerem se pogovorimo o problemih, željah in zmožnostih ter pripravo idejne zasnove, ki vam bo podala jasno končno podobo notranjih in/ali zunanjih bivalnih prostorov. Idejna zasnova notranjščine zajema izrisane idejne načrte prostorov (tlorisi, prerezi in pogledi), izrisane idejne načrte posameznih sten, razsvetljave in opreme. Idejna zasnova vrta zajema poleg tlorisov, pogledov in prerezov tudi načrt zasaditve in razsvetljave ter tehnično situacijo z izborom materialov in grobo nivelacijo terena.

Idejna zasnova predstavlja osnovo za nadaljnje izvedbeno načrtovanje, ali, v kolikor se boste izvedbe lotili sami, jasno zastavljen izgled prostorov ter pregled nad celotno zasnovo. Če želite celovito preoblikovati interijer ali vrt,  potem je idejna zasnova prava storitev za vas.

Za ogled in ponudbo nam pišite!

Izvedbeni projekt

Po izdelani idejni zasnovi je na vrsti izvedbeni projekt notranjščine ali vrta. Vključuje izdelavo detajlne projektne dokumentacije za potrebe izvajalcev pri oblikovanju ponudbe in izvedbi. V tej fazi načrtovanja podrobno prikažemo celoto in posamezne elemente zasnove z načrti in popisi opreme. Izvedbeni projekt notranjščine (prikaz po posameznih prostorih) vsebuje načrte in popise talnih oblog in sanitarne keramike, načrte in popis razsvetljave, načrte posameznih elementov opreme in/ali dogovorjene izrise opreme po meri. Izvedbeni projekt za vrt zajema poleg podrobne nivelacije terena še načrte tlakovanj, načrt in popis razsvetljave, izvedbeni zasaditveni načrt s popisi ter detajlne izrise posameznih motivov (letna kuhinja, vodni in ognjeni motiv, ograje, zidovi, nadstrešnice) in opreme (sedala, senčnice, dvignjene grede).

Izvedbeni projekt je namenjen vsem, ki nimate časa za razmišljanje o vseh detajlih, vsem, ki nimate izkušenj z gradnjo, olajša vaše sodelovanje z izvajalci in prikaže celotno sliko ter vse detajle izvedbe.

Za ogled in ponudbo nam pišite!

skupaj ustvarimo vaš dom:

hvala ZA VAše povpraševanje

bottom of page